تبلیغات
تفریحی سرگرمی كرج نگار - طبخ ماهی در فر

مرتبه
تاریخ : پنجشنبه 12 مرداد 1391

طبخ ماهی در فر

مواد لازم:

1 عدد ( به تعداد نفرات)

ماهی قزل آلا

2عدد

گوجه فرنگی حلقه شده

1عدد

لیموترش تازه حلقه شده

به مقدار لازم

نمك

به مقدار لازم

پودر زنجبیل

به مقدار لازم

سیر و شوید تازه

طرز تهیه:
بهترین روش طبخ برای ماهی قزل آلا به این نحو است كه ماهی را شسته و بعد از تمیزكردن داخل شكم آن را كمی سیرتازه بمالید و مقداری پودر زنجبیل و نمك به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شكم قرار داده و بگذارید یك ساعت در یخچال بماند.

بعد از یك ساعت ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از برس آشپزخانه كمی روغن( حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.

روی كاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید و بعد چند حلقه لیموترش و بعد ماهی را روی گوجه و لیموترش قرار دهید و بعد دوباره لیموترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس كاغذ را محكم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد بگذارید. در مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه ماهی آماده می شود و عصاره گوجه و لیموترش به خورد ماهی می رود و بسیار خوشمزه است.




طبقه بندی: اشپزی، 
برچسب ها: طبخ ماهی در فر، پختن ماهی در فر، ماهی در فر، ماهی شكم پر در فر، ماهی، سرخ كردن ماهی،
ارسال توسط گلناز
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
صفحات جانبی
پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin

قالب وبلاگ