تبلیغات
تفریحی سرگرمی كرج نگار - طرز تهیه سوپ مرغ و برنج

مرتبه
تاریخ : دوشنبه 9 مرداد 1391

طرز تهیه سوپ مرغ و برنج

مرغ را تکه می کنیم خوب می شوییم و در قابلمه می ریزیم. سپس آب را به آن اضافه می کنیم. ابتدا شعله را زیاد می کنیم تا آب بجوش آید سپس شعله را کم کرده و می گذاریم مرغ به مدت ۲ ساعت بپزد. پوست واستخوان مرغ را جدا کرده و آن را ریش ریش می کنیم. مرغ ریش شده را با آب مرغ مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. برنج و جعفری را به آن اضافه می کنیم. نمک و فلفل را اضافه کرده می گذاریم سوپ به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم درست شود

مواد لازم برای تهیه سوپ :

مرغ : ۱۰۰ گرم
برنج : ۱٫۲ لیوان
آب : ۸ لیوان
جعفری ریز شده : ۱٫۳ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم



طبقه بندی: اشپزی، 
برچسب ها: آشپزی، طرز تهیه، سوپ، مرغ، سوپ مرغ، فلفل، حرارت ملایم،
ارسال توسط گلناز
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
صفحات جانبی
پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin

قالب وبلاگ